Stephanie Star, vurder i en artikel om kreativitet er forbundet med psykose

17. juli 2016 in Uncategorized

Unavngivet2
Iværksætter 2016 Forfatter, foredragsholder og PRBlogger  snart ny webside (under konstruktion) www.stephaniestar.dk Brevkassen Star@eb.dk Kender du en’ der er så kreativ, at vedkommende nærmest er lidt excentrisk eller psykotisk ligefrem? Nogen mener at det kan være en genetisk forklaring, viser en internationalt forskerhold, dette studie er lidt spændende for jeg tror det modsatte. Lyder lidt forunderligt, for dem der har skrevet sådan udtalelse har ikke selv deltaget i studiet. Så jeg forsætter min grænsen af vanvid som nogen kalder det, jeg forsætter at tale om kreativitet og fortæller gerne højt min historie hensigten med den, udviklingen i den og om min fremtid. Er kreativ bevidst med en stærk intuition og jeg kan lide at være i talent, dette er ingen forbrydelse, kender mange på den kreative gæsteliste, deres kreative talenter af forskellige kompetencer
https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/

1129_398780993543497_2012750010_n 485532_218677098325879_3666582643051563324_n

www.stephaniestar.dk brevkassen Star@eb.dk fortæller jeg om mine nøgle kærne kompetencer som er Begejstring med et stærk engageret drive og en hverdagsmod, alt sammen kan i følge min vej fra Singleliv og de mange tv program deltagelse til dags dato. Min faglighed er stærk er uddannet danselærer og kropsterapeut, jeg har fokus på jantelov at mønsterbryde arv og vaner , at holde foredrag om fordomme, krydder foredragene med en del gnist fra de Italienske gener jeg er født med. https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/

Den 23 September 2016 kan I deltage i min pre-salg af min kommende bog se link og meld jer til hvis i vil, alle er velkommen.  Har et par appetitvækker  i ærmet, tak for de mange invitationer, er lidt inhabil de næste sprøde sommer måneder, grundet fokus på en masse ender i forbindelse med min etablering af firma der skal op at kører, så nej er ikke blevet for fin, husker skam hvor jeg kommer fra….De’ der ikke forstår er deres tab, for jeg agter ikke at forsvarer eller forklare, rigtige venner og bekendte uden skjulte dagsordner vil forstå ellers er det ok, og videre videre videre. Jeg ønsker jer en go søndag sommer formiddag, min er at genoptræne hvor jeg har smerter hverdag, så jeg er fokuseret. Snart er der #forlagsmøde og #managermøde ret blæret tilstand at være i sine drømme og smage sin lidenskab og være i passionen dagligt, store ord, men DE ER MINE og de brænder efter mere.

#egen #lykke #smed  #iværksætter #PRBlogger #TvPersonlighed #Foredragsholder #Forfatter #Forelæsninger #PepTalkshow2017

Kærligst www.stephaniestar.dk

https://www.facebook.com/events/564199623744947/

Følg med på Facebook her!

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top