Stephanie Star, & Tatto- Liz, en af mine favorit veninder

6. maj 2017 in Personlig Udvikling

Kære venner, jeg er mega ramt af sorg og smerte af livets mange udfordringer, har bisat min kammerat fra Fitness World Tonny Stripp, ære være hans minde, hvil i fred ven, har en del smerter i følelserne, men det ER hvordan jeg har tacklet det efter “CHOCKET” at jeg er stolt af mig selv, jeg går ind for personlig udvikling, og jeg må sige at jeg er indebegrebet af denne heling form, for jaaa, jeg har været i chock, jeg springer fra frygt til glæde, yderst lærerigt,  jeg skal til undersøgelser på hospitalet medio denne måned, så du smukke Maj 2017, du glemmes aldrig. Og jeg er super spændt på resultatet, som jeg satser på er positivt. I må godt sende mig en kærlig tanke.

Har trænet hele mit liv siden jeg har været ung pige i Hvidovre, er energisk og en glad kvinde, jeg har været krops bevidst på flere planer, min livstil har været krop og god ernæring daglig go kost & kost tilskud, fra www.gaya-nutrition.com/  gennem 15 år, har forbygget, støttet kroppen i balance og udrensning,  jeg har tænkt gode tanker og jeg er en ørn til at forløse og slippe mønstre fra arv og miljø, så kære skæbne lad mig få positive svar efter undersøgelsen, synes jeg har fortjent det. Men sikken en øjne åbner, wake up call vil om nogen sige det.

Jeg arbejder med værktøjer og redskaber for personlig udvikling, det giver selvindsigt på flere planer, og det ER liiige mig, og det er åbenbart det jeg har kompetence i, efterhånden, passer den tekst jeg tidligere har skrevet offentligt at JEG kommer til at holde foredrag omkring min bog, min personlig udvikling, da jeg vil inspirerer på hvordan jeg har gjort fra smerte helvede til dagens daglig paradis. Om at være mønsterbryder hele mit liv, ret cool faktisk men ben hårdt!

Er fyldt 50 år, føler mig rask, viril, glad, og har et engageret Drive ikke følt mage, så jeg løser forsat drømme opgaver for at nå mine mål sidst på året, se her ikke mange er så krops bevidste, jeg elsker dog kurver og har former, jeg er ikke fitness trænet da jeg har været fokuseret på andet, men begynder igen efter undersøgelsen og efter jeg har fået resultat, jeg husker sol cream i denne tid selvfølgelig med høj sol faktor.

Er så skide heldig, jeg har de lækreste venner, der passer på mig i mens jeg dyrker en del egen omsorg for tiden, jeg går op i at bevarer det mentale overblik og hjerte varm.

Her på ovenstående billed ER jeg hos min veninde Miss Tatto- Liz “Dronning af  Danmarks første og pt eneste certificeret tatto studio efter Dansk Standart.

Hun er Co. writer på Skind and Health British medicin book awards 2016 – Liz ER så sej, jeg beundrer hende som jeg beundrer mange af mine andre venner og veninder, jeg takker hende for alt det hun støtter med mig i mit erhvervs fokus, med bog og kalender, og så er hun bare lækker i hendes cool personlighed, hun er også en af mine store mentorer. I kan træffe hende her på www.tatto-liz.dk tatto-liz.dk/   ind på booking evt

tatto-liz.onlinebooq.dk/

Tatto- Liz Nansesgade 55 kld tv 1366 Kbh K

Hold jer dejlig, jeg elsker livet, så jeg håber at skæbne vil mig positivt og stadig godt, ha en sprød lørdag, ser at solen skinner på os alle, i smukke Danmark. Vi ses og hold jer dejlige 🙂

Con Amore Stephanie Star

Mail.: stepahniestar9@gmail.com Call for action!

 

 

 

Følg med på Facebook her!

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top