Stephanie Star, støtter #knækCancer 24 Oktober 2016

24. oktober 2016 in Hjertesag

dsc6685-600x400

Ambassadøren forfatteren, autodidakt skuespiller, foredragsholder, tv personlighed og mønsterbryder www.facebook.com/StephaniestarTVReality/ www.stephaniestar.dk støtter hverdag på året og forbander denne sygedom. VI HAR ALLE mistet, så desværre ingen kommer uden om, men jeg sender mine tanker til de mange jeg har mistet til denne frygtelig sygdom. Så kære far ære være dit minde, og mine bedste forældre og andre dejlige væsner jeg har mistet, derfor ønsker jeg med korte ord, så kort nu som jeg kan, da jeg elsker at tale, ØNSKER om at mindes, – alle dem vi elsker i hjertet og aldrig glemt ikke kun i denne knækcancer uge men forhåbentligt hverdag.  Se mere på deres facebook side, www.facebook.com/KnaekCancer/?fref=ts eller I kan deltage til dette event på Frederiksberg Rådhus nu på lørdag 29 Oktober fra kl. 18 – www.facebook.com/events/1800928700196687/

 

knaek-cancer-blomst2-2015

Jeg har smækket 150 kroner ind på #KnækCancer , støtter en masse jeg kender og mindre kender for at glæde mine nærmeste, så mon ikke at jeg også kan støtte lidt her, det tror jeg nu nok at jeg kan. Reg: 4185 – Kontonummer : 3026922.

 

Jeg som ambassadør, autodidakt skuespiller, Blogger, kommende forfatter og foredragsholder, og iværksætter “offentliggør jeg snart det store nyt jeg har gang i…. Husk vi lever alle efter egen sandhed, min er ikke enegyldig for jer måske, men det er mit liv mine valg og min måde at leve på som JEG ønsker det og som jeg finder det bedst for mig.

 

Tak til mine venner, som ER min familie jeg selv har fundet, og mine samarbejdspartner som tror på mig om mine projekter, der er forsinket men ikke glemt.

www.facebook.com/DermoCosmeticDanmark/?fref=ts

www.facebook.com/cherries.dk/?fref=ts

www.facebook.com/ForfatterLindaVictoria/?fref=ts

www.facebook.com/CopenhagenTAN/?fref=ts

www.facebook.com/Bloggers-By-Heart-818309408246096/?fref=ts

 

Kommende forlags navn må I vente med, det bliver så stort for mig. Ha en smuk uge 43, nyd elsk, spis, dyrk og vær kærlig, også selvom at du siger fra og ikke dyrker venskaber eller relationer der dræner dig, “alt i alt lyt til den indre intuition, ikke alle kærlige er fra lyset…..

 

Adonai og de bedste Oktober hilsener. Stephanie Star 24 Oktober 2016.

 

 

Følg med på Facebook her!

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top