Stephanie Star, Neo Strata Cellular Restoration, strammer fugter, opretter tidligere skader helt inde på celle plan!

19. januar 2017 in Uncategorized

39894_2

 

http://dermocosmetic.dk/behandlinger se her ind på siden og se behandlinger fra min hudlæge, der støtter mig i min forvandling, ovenstående produkt er jeg fuldstændig vild med, jeg bruger peelinger se her linket http://dermocosmetic.dk/behandlinger/rynkebehandling-ansigtet i kan se hvordan min hudlæge Erik behandler, men serien fjerner linjer effektivt.

 

10846092_752571944831065_7768017472276201338_nhttp://blog.dermocosmetic.dk/bloggere tryk på linket omkring bloggerne på deres klinik vedr deres arbejde, som de dedikerer sig til.  Her viser klinikkens behandler følgende tjek siden ud http://dermocosmetic.dk/behandlinger/botox-behandling

 

diana110303

http://dermocosmetic.dk/behandlinger/restylane-behandling

Restylane er velegnet til at fjerner rynker og genskabe volumen

 

, hvilken de fleste ønsker sig, jeg har en tør moden hud, få fugt fugt fugt som denne roser søger jeg, dette får jeg via Neo Strata, produkter der ikke svigter.

Skin-Active-group-photo

Hele serien, speciel serum og firming collagen Booster, sparker bagdel, alle produkterne koster 609 kr og kan bestilles ind på klinikken.

 

neostrata-skin-active-line-lift-aminofil-activator-step-1

Line Lift STEP1 Aminifil  Activetor den “rulle de uønsket rynker væk, det cool, det føles så cool/ køligt at rulle den på alle uønsket linjner i panden under øjet oven over jet og rundt smile hullerne og omkring munden.

 

neostrata-skin-active-line-lift-step-2-flacon-pompe-15g

http://dermocosmetic.dk/behandlinger/neostrata-hudpleje-produkter her er endnu et link tryk og så hvad klinikken tilbyder. CanbazFashion

http://dermocosmetic.dk/behandlinger/tca-syre-peeling kraftige behandlinger med peeling, gav dette resultat inden Nytåret i denne smukke Kjole fra Canbaz Fashion, yderst dygtig designer, tjek lige hendes kunstneriske evner en dygtig ny designer ny iværksætter, skal snart hente min kjole http://piknu.com/u/canbaz.fashiondesignstudio Min hud er stadige moden, men det har en tendens NU til at virke smidigere og sundere og effektivt mere fugt.

 

Nu er det ved at være tid igen til Botox og fyldige kinder her fen 24 Januar 2 måneder til jeg fylder 50 stærke sprøde og dejligste år. Stay tuned, har gang i et tv projekt, vender tilabeg når jeg må, men dette gang er det mit eget!

 

Kærligst jeres Stephanie Star, en moden kvinde edr er mor med stort M og elsker livet! Take care out There.

 

19 Februar 2017 pas på jer selv og hinanden, og husk at jeg ved godt at der er fordomme der ude i vores danske smukke land, men jeg gør et jeg synes jeg ahr det godt med DA MIT YDRE SKAL AFSPEJLE MIG FRISK, VIRILE OG SUNDE INDRE…..

 

 

 

 

 

 

Dder findes også en STEP 2 Finish Colplex

 

 

Følg med på Facebook her!

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top