Stephanie Star, mine spirituelle venner med evner og gode samarbejdspartner 24 August 2016

24. august 2016 in Forskønnelse

untitled

Ny website  https://stephaniestar.dk/ 24 August 2016, og ny samarbejdspartner http://www.bloggersbyheart.dk/ en aftale der passer bedre ind i mit selvstændigt hjerte. Her er en lille hilsen fra mig, læs med hvis det har interesse. Min spirituelle verden, er for mig at tro på skæbne at tro på højere magter, på KARMA loven og på DEN KÆRLIGE GUD OG DEN KÆRLIGE MODER, på kosmiske konstellationer, jeg er til astrologi, jeg tror også på følelser og jeg forløser gerne følelsen om at IKKE ALLE er kærlige, har flere oplevelser mne vælger ikke at tage dem i forum her. Jeg er uddannet kinesiolog og har været på krop sind og ånd messe i 18 år. Mine spirituelle venner ER Sonja Kock, Ulla Runchel, Merete Gundersen, Marina Munk, Lone Hertz, Inga og Cellina Gylling, og Stephanie Daniela Cipua’ ja mig, jeg er mit eget bevidsthedslys og jeg kender min værd, – kender du din ? Mit kunstner navn er Stephanie Star navnet er printet inde i mit hjerte, jeg fik navnet fra min datter 2012 da jeg var med i et hav af tv programmer, er ski næppe porno model, jeg er kunstner og jeg er uddannet danselærer fra 1984, jeg er en TV Personlighed og jeg har succes i min kvindelighed og i at jeg rykker på min plan om AT UDGIVE MIN 1 BOG,  der bare “igen desværre ER forsinket” grundet, RØVHULLER DER IKKE KAN OVERHOLDE AFTALER, nå karma må bide dem bagi end da når tid er, nu er det fremad march, gør mit for at HOLDE PLANEN. Jeg er pjattet med at følge mine spirituelle venner i hjerte sind og ånd. Jeg har i al den tid jeg har levet, været kropsbevidst og her taler jeg om begavelse inde for at kende kend din krop sind og speciel din intuition, https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/

13617444_1295367793824943_1415280572_n

Min gode ven og samarbejdspartner fra Copenhagen TAN har de gode produkter der ikke svigter, jeg er spirituel jo jo, men derfor lever jeg fysisk på https://www.facebook.com/CopenhagenTAN/?fref=ts og kan lide at forskønne mig, her står jeg med spray after sun og beskyttelse, jeg tror stadig på næste kærlighed og i det gode i mennesker, ejer nu også del mere skepsis end før, men Johnny min ven her, har ikke svigtet og jeg er vild med hans spray tan kabine, vi har samarbejdet i hele 4 år. Har I besøgt hans center ?? 

 

firmingcollagen

Kan altså ikke lade være med at nævne Firming Collagen Booster, jeg har fornøjelsen af at være ejer af disse produkter der ej hellere ikke svigter de ER fra Neo Strata, de er produkter fra kosmetisk hudklinik læge Erik Obitz Dr. med. jeg plejer nemlig ikke kun det indre det ydre plejes max. http://dermocosmetic.dk/om som ambassadør er jeg vild med at beskriver om disse produkter, står da ind for hvad jeg bruger og nej det er ikke PR stunt det er fakta.

StephaniestarMilena5

Ovenstående billed er med SNUBBI og Milena, http://hjerneeksperten.dk/ jeg mødte hende behandling, jeg ER ikke sindsforvirret, skulle til en behandling af en hjerne forsker. HAR ALDRIG FORTRUDT! Jeg har til gengæld rost højt i vilde sky over mødet mellem hende og jeg. Her lærer jeg om hvordan en service hund, kan helbrede en gående der er blevet kørt ned af en billist. Hvordan stress kan afhjælpe, HUND PÅ RECEPT, og hendes kur i hjernemad, elsker alle de urter og essentiel kost der skal til efter en grim ulykke, og daglig ZINK indtagelse. Nå her er en lille hilsen fra mig, knokler med min bog, for den er max forsinket!

 

Kærligst www.stephaniestar.dk

 

 

 

Følg med på Facebook her!

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top