Stephanie Star, manden lever i en helt anden verden end kvinden, mere forskellige end nat og dag

2. august 2016 in Uncategorized

229958_10151100886295911_1422044197_n

www.stephanie-star.dk Brevkasse Redaktøren på Star@eb.dk. nu som Iværksætter 2016 http://ekstrabladet.dk/ekstra/ekstra-kendte/stephanie-star-jeg-har-sagt-farvel-til-min-elsker/6174170 Halløjsa I lækre følgere jeg har fået samme type spørgsmål vedr samme tema, midt i min Ekstra Bladet pause, fælles svar kommer her så på min blog, for jeg kan da ikke lade være at svarer de mange sprøde spørgsmål. Mit værdisæt.::: JEG tiltrækker manden i mit liv fordi; Jeg er følelsesmæssigt intelligent, og en væremåde der tiltaler mine partner, jeg er GLAD og træner min krop, jeg er selvstændig og hænger ikke på en mand, respekterer hans holdninger selvom at jeg er uenig, go til at give modspil og til at modtage, stiller krav så han ikke mister respekten, roser og anerkender ham, jeg er moderlig, og hamrende go til at lave mad, resten må I TÆNKE JER TIL…..

46129_398792730208990_1717077480_n-1

www.stephanie-star.dk Brevkasse Redaktøren Star@eb.dk http://ekstrabladet.dk/ekstra/ekstra-kendte/stephanie-star-jeg-har-sagt-farvel-til-min-elsker/6174170 vandt i et sjovt og dejligt tv mad program for et par år siden, jeg elsker at lave mad og jeg elsker den visuelle del på alle måder, både i madkunsten og i relation med en dejlig partner, efterfulgt af en del smukt og stærkt erotik elskov. Kære Kvinder, selv følsomme mænd med gode talegaver, bliver underlige stumme under mit mad selskab, manden har lettere ved at udtrykke sig gennem handlinger, se’ den side er jeg selv på, er en visuel kvinde…..

3upswff1

www.stephanie-star.dk Brevkasse Redaktøren på Star@eb.dk http://ekstrabladet.dk/ekstra/ekstra-kendte/stephanie-star-jeg-har-sagt-farvel-til-min-elsker/6174170 Husk kære kvinde det er manden der er jægeren, lad ham forsøge at score dig, ja den er go nok’, det er min stærke værdi kort og godt, trods jeg er en Cougar, det er alligevel dig som kvinder der afgøre om, du vil erobres…….ha tålmodighed, det har jeg!

426403_10151266318860911_564357234_n

www.stephanie-star.dk Brevkasse Redaktøren Star@eb.dk http://ekstrabladet.dk/ekstra/ekstra-kendte/stephanie-star-jeg-har-sagt-farvel-til-min-elsker/6174170 Kære kvinde, skru ned for forventningerne, mænd gider det ikke, nogle kvinder har større forventninger end mænd, nogle kvinder bliver oftere skuffet, hvor mænd er mere tilfredse, kemi i hjernen der er anderledes, det er erfaret så mange gange, jeg har et hav af mandelige venner, de er ukompliceret og vi taler tit og kvinde og deres forventninger, ikke være så bekymret, hvis det ikke fungere, ER der for det meste, en stor grund til det, “min erfaring. Og husk en ting, lærte meget hurtigt, at mænd “bliver hurtigere mæt end kvinden” de bliver mætte af al kvindes inderlighed ( I begyndelse) og jeg tænder for det meste ikke på lukkede og indadvendte mænd. Håber disse spørgsmål nogenlunde er blevet svaret efter det I ønskede, hold jer sprøde og jeres egne. Husk at holde kroppen i bevægelse, kvinden vinder så meget på at kroppen føles godt og sundt, husk I har selv alle svarene, jeg har ikke den enegyldige sandhed kun min egen, som jeg inspirer og motivere med. Tag hvad I kan bruge og lad resten ligge. Brevkasse Redaktøren på Star@eb.dk http://ekstrabladet.dk/ekstra/ekstra-kendte/stephanie-star-jeg-har-sagt-farvel-til-min-elsker/6174170 ønsker jer en sprød tirsdag aften. Kærligst fodomsfri Italienske Kriger der ikke ejer og lever efter Janteloven 2 August 2016.

PS: Tak til alle der skriver ind på Instagram, prøver at besvarer alle efter tur, min indbakke driller på min phone så skriv til mig på Star@eb.dk http://ekstrabladet.dk/ekstra/ekstra-kendte/stephanie-star-jeg-har-sagt-farvel-til-min-elsker/6174170

Følg med på Facebook her!

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top