Stephanie Star, koncentreret weekend med manuskript, Hellerup Park Hotel møde OG Galleri Jens Hallar

24. september 2016 in Ambassadør / Personlig Udvikling

manuskript_goldhouse-verlag

Jeg er Ambassadør for 4 virksomheder nu også (for) forfatter Linda Victoria ttps://www.facebook.com/ForfatterLindaVictoria/?ref=ts&fref=ts&qsefr=1 hendes gribende bog den først i hendes trilogi, sparker bagdel lige fra start af, men køb og læs den selv, for ellers tror I at det er et PR stunt, næppe !!!! Jeg er selv ved at udgive min bog, jeg har skiftet en del samarbejdspartner, og kører nu nyt en del rette og slettes, alt sammen kan I følge med i på mine SoMe; eller på www.stephaniestar.dk https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/ Holder ikke weekend som jeg plejer, jeg er under lup og yderst koncentreret, jeg indøver et manus, indlære små tekster til en casting, er yderst pligtopfyldende ved de fleste og ordentlighed forpligter!!! Har FOKUS på egen pleje, motionere, forskønner og på teknikker fra www.hjerneeksperten.dk. Ret ud sagt jeg sparker bagdel med en masse nye og spændende tiltag, HAR MUNDKURV PÅ – OG holder kortene tæt på kroppen, grundet jeg vil bevare min egen energi. Finder en masse interesse for min persona, hendes den Italienske HjerteDronning, krigeren, hendes de fleste har en mening om, da min energi er sangvisk jeg er vibrerende jeg er inderlig og jeg er følelses intelligent, er det en krime ?? Jeg taknemlig for min person, påskønner det faktisk meget. Udklækket Iværksætter gå fra nul efter en grim bilulykke til at blive selvstændig, går små skridt og helst et af gangen. 

 

8fc4f0d3cb484bac8f7ecf8fd783dacc

Jeg har en del øje problemer efter jeg blev kørt ned, fik en del nerveøje betændelse, jeg har via teknikker fra www.hjerneeksperten.dk fået betændelsen væk, men der er en del andet, jeg skal ind til den dygtigste øjenlæge kirurg i Hørsholm, min gode ven Per Lund, har inspirer mig med linser men kan ikke se dem, er jo hinkesten stære blind og meget laaang synet, det er godt når jeg skal se alle de mange smukke mænd, og tjekke dm d, men ikke når jeg skal have linser i.

14359268_1119827024772220_5907388117242339485_n

En anden spændende tiltag er at jeg er blevet ambassadør for Linda Victoria, hendes bog tiltaler mig enorm, dette tilbud som ambassadør er givende og jeg styre selv hvor og når jeg udgiver anbefaling, idet jeg har selv styrtende travlt, så jeg i fører mig lingeri fra www.cherries.dk og nyder stemningen og den psykologiske og sexet indhold.

11175021_779736585472194_6079604226116272388_n

Vil lige for go orden skyld lige pointerer hvad mit svar er til at jeg får botox er alle siger Ih du er så spirituel og samtidig får du gift i dig WRONG DET ER IKKE GIFT DET ER EN BAKTERIE, ikke vær så hellig, vi får alle en del skidt i kroppen, for slet ikke at tale om vores tamsystem, hvis vi alle skulle tage prøver af den, mamma mia, så kunne vi alle dømme hinanden, vi har alle mange forskellige bakterier i os hos Dermocosmetic.dk hvor jeg får mine behandlinger har jeg fået denne viden  https://www.facebook.com/DermoCosmeticDanmark/?fref=ts informere de om følgende: Botox også kaldet Botulinum toksin A, der fremstilles fra bakterien Clostridium botulinum.Stoffet har været benyttet siden 1990 til bl.a, spastiske lammelser, svedpatienter og til migræne og senere til kosmetiske behandlinger. Botox anvendes selv til neonatale børn (spædbørn født for tidligt for at modvirke spasmer). De doser Botulinum toksin A, der anvendes til kosmetiske behandling af f.eks. rynker, er ganske små (og væsentligt mindre end til børn, spastisk lammede etc.. Botox er den mest udbredte kosmetiske behandlingsform i verden  Behandling med Botox (det muskelafslappende stof Botulinum toksin A) har været kendt igennem mere end 25 år og må derfor betragtes som den mest anerkendte og sikre behandlingsform af rynker. I år 2000 blev der alene i USA udført 3 millioner behandlinger med Botulinum toksin A. Der har desværre været alt for megen negativ opmærksomhed og omtale om Botox i medierne de sidste år. Meget skyldes fejlagtig viden og fordomme samt fokus på “horror” eksempler hvor folk er alt for overbehandlede og har mistet al deres mimik. Det kan sagtens undgås, og hos DermoCosmetic bliver man altid behandlet med Botox således, at man bevare et smukt og naturligt udtryk, mens man slipper af med at se træt, bekymret eller vred ud. NeoStrata Skin Active Cellular Restoration Denne natcreme intensiverer hudens naturlige reparationscyklus. Den vitaliserer cellefunktionen og styrker hudens underliggende struktur. Sammensætningen indeholder stamceller fra æbleekstrakt, som beskytter hudens egne celler og forlænger deres levetid. To patenterede syrer hjælper yderligere med til at styrke celleproduktionen i huden. Hermed udskydes din huds synlige alderstegn. Cremens peptider virker kollagen styrkende og gør dybe rykner mindre fremtrædende. Bl.a. Glykolsyre i cremen øger produktionen af kollagen og gør huden mere fyldig og fast. Cremen har anti inflammatoriske og anti oxiderende egenskaber fra druekerne ekstrakt og fra granatæble, blåbær og acai frugter, der er med til at beskytte dine hudceller mod daglig påvirkning af skadelige miljøfaktorer, som fremskyder aldring i huden.

De tilbyder også hårfjerning til både mænd og kvinder, ind og tjek deres side, ved fra flere følger at nogle får botox i skeden og i anus og under armene for at slippe for uønsket lugt og sved. https://www.facebook.com/DermoCosmeticDanmark/?fref=ts

 

changelingeri

Trods øjnene problemer, trods smerter daglig, trods en masse forsinkelser vedr min bog, HAR JEG EN GUDINDE KROP DER PROVOKERER EN MASSE GIRLIE, er stolt af in krop og min krops bevidsthed JEG “VED 1 TING, JEG ER ORDENTLIG OG YDERST PLIGT OPFYLDENDE OG DET ER FOR MIG DET VIGTIGSTE AT VÆRE LOYAL PÅ ALLE DE FRONTER FOR AT BEVARE MIT EGET LYS OG BEVIDSTHED, JA JEG HAR EN GUDINDE KROP, MEN FOR POKKER DEN PASSES MAX MED KOST, PLEJE, MOTION OG GODE TANKER SELVOM AT JEG ER EN SANGVISK PERSONLIGHEDS TYPE OG AT JEG ER VOLDSOM SOM PERSONA, JA JEG REAGERER NÅR ANDRE MANIPULERER ELLER PRESSER MIG, JA JEG SER ANDRE PSYKOPATI, JA TIL MANGE TING, JEG HAR IKKE DEN ENEGYLDIG SANDHED MEN JEG ER MIG OG DEN BEDSTE MOR OG VENINDE OG VEN I VERDEN, TAKE IT OR LEAVE IT, ER IKKE SPECIEL DEN BEDSTE FOR ALLE MEN DEN BEDSTE FOR MIG OG MINE.

 

563021_614502225247450_1340449791_n

Skal på Park Hotel til et møde, inden da skal jeg til min gode kollega og galleri ejer Jens Haller https://www.facebook.com/Jens-Hallar-Billedkunstner-Galleri-Hallar-506656219408456/?fref=ts han er simpelthen så cool, hans billeder er så givende og helbreder os alle, Jens arbejde med livsvejledning også tror også at I er simpelthen nødsaget til at vide mere om Jens Haller. Skal interviewe ham efter frokost og inden Hellerup Park Hotel. Nå må øve manus, jeg øver også moodboard og går helt ind i de 2 scener. Ha en smuk weekend, og husk nu kom over og sig hej, ikke være så genert, mange skriver at de har set mig her og der, men at I ikke kunne lide og hilse på, er altså ikke en farlig løve – jamen for pokker’ kom dog over og sige hej I dejlige mennesker, ha en smuk lørdag og pas på jer selv nyd de smukke solstråler pludselig bliver det kold og mørke og gråt igen, så må solen skinne i os alle nu i dag og til evige tid.

 

Kærligst https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/ KOMMENDE FORFATTER, FORDRAGSHOLDER, Tidligere brevkasse redaktør på Ekstra Bladet, PR blogger og Ambassadør for 4 virksomheder!

 

 

 

Følg med på Facebook her!

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top