Stephanie Star, Italiensk HOT skræddersyet jakkesæt Ambiente, en historisk begivenhed.

13. september 2016 in Uncategorized

 

ambienteforsideblog PR Bloggeren den Italienske kriger, og ambassadør for http://www.dermocosmetic.dk skal til det sejeste event på fredag, det bliver historisk ved jeg, følg med lidt her eller på ttp://stephaniestar.dk/  https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/ ambassadøren for forskønnelse klinikken https://www.facebook.com/DermoCosmeticDanmark/?fref=ts, skal ind og deltage til en historisk begivenhed, Ambiente relanceres –  Ambiente Bespoke den 16 september kl 17.00  på Hotel TwentySeven. Her vil Vi alle have mulighed for at købe jakkesæt og skjorter til spotpriser.  ambienteherrebrandt16september2016

 

Vil glæde mig til at kunne se de forskellige jakkesæt samt nyde et glas. Ambiente har ladet mig fortælle at de har ryg for god kvalitet og flotte jakkesæt.   

14212166_10154351064501181_8483655753578909379_n

 

Arrangementet vil bestå af følgende dele: 
FREMVISNING OG BESPARELSER PÅ OP TIL 70% PÅ SKRÆDDERSYEDE JAKKESÆT OG SKJORTER – KUN DEN 16. SEPTEMBER 2016, ind og gør et kub, ved deres relancering vil I få mulighed for at se deres nye kollektion og bestille et SKRÆDDERSYET JAKKESÆT og SKJORTER til en EKSTRAORDINÆR pris. 14141797_10154360625616181_3175179086945436390_n

 

Sikke en ære at vide at vi Italiener har stil og klasse, deres Italienske metervarer af kvalitet som det Ambiente Bespoke tilbyder koster normalt op til 12.700 kroner pr. jakkesæt, på dagen vil det dog for alle blive solgt til den fornemme pris af 4999 kroner, hold nu op, det er godt tilbud alle kan pludselig være med, ikke kun i kvaliteten. Min afdøde far gik i så smukt en stil, han var stil og klasse, de har altså styr på fashion de Italiener.

 

Skønt at de, har sørget for at alle os kvindelige deltagere ikke snydes for gode tilbud samme aften.

 

De har i samarbejde med det italienske modebrand JA- By Alessia Valenti sørget for, at vi kan få et tilbud udover det sædvanlige på selve dagen.

 

Ser frem til at se Alessias kollektion, hun tilbyder og viser frem, fra lækkert hverdagstøj til kontoret OG til det helt ekstraordinære festlige outfit, og så til 50% By JA-By Alessia Valenti.

 

hotelfirsttwentyseven

Så jeg www.stephaniestar.dk Iværksætter Italiener blogger forfatter og foredragsholder kan opleves på FIRST HOTEL TWENTYSEVEN KØBENHAVN,  huset på Løngangstræde 27 bærer over 100 års historie, og har været brugt til hoteldrift i mange år, jeg husker fra mine optagelser af Singleliv 2015 at atmosfæren er bevaret, mens alle public-areas er indrettet farverigt, moderne og humoristisk. Gårdhaven ”Court Yard” er som skabt til lange aftener med rosevin og cocktails, eller også bare en frisk stærk Danskvand med citrus for de der ønsker dette, der er funky toner i baggrunden og levende lys i stagerne, så det kunne være næste date til næste optagelse anno 2017 ??

hotel23

Husker i øvrig hotellets Cocktail Bar, de er stærke i at mixe, udsøgte cocktails til særdeles gode priser.

stephaniestarflyer2016

www.stephaniestar.dk   Jeg den Italienske Kriger,  jeg ; foredragsholder, er begyndt at blive glad for t PR Blogge om de mange smukke begivenheder der er i vente og som jeg har fået, TAK på forhånd, til alle de implicerede, JEG min fotograf, og mine dejlige veninder, glæder s. Ind og tjek siden på Facebook, og Hotellet, ret cool, til en date en middag eller en samtale, med samarbejdspartner.  https://www.facebook.com/hotel27/?fref=ts

 

Følg med på Facebook her!

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top