Stephanie Star, Galleri besøg hos billedkunstner og intuitiv rådgiver Jens Hallar Oktober 2016

2. oktober 2016 in Min spirituelle verden

galleri1

Kommende forfatter, foredragsholder, brevkasse redaktør, Pr blogger & NU som Ambassadøren for 4 virksomheder sidste nyt ER for https://www.facebook.com/ForfatterLindaVictoria/?fref=ts så alt i alt en spændende go tid med en masse kreativitet i mit liv.  Vil blogge om mødet med min nye gode ven Galleri ejer Jens Hallar https://stephaniestar.dk/ Jeg har længe kunne kalde mig ambassadør for http://dermocosmetic.dk/ og spray Tan butik hos søde Johnny, et stadig samarbejde efter 5 år, http://www.copenhagentan.dk/ med aldrig noget vrøvl eller andet uro, kun glæde og bæredygtigt venskab. Jeg simpelthen nødsaget til at blogge om mit møde med https://www.facebook.com/Jens-Hallar-Billedkunstner-Galleri-Hallar-506656219408456/?fref=ts Jens ER er en intuitiv galleri billedmaler og kunstner og jeg er tryllebundet over hans genie streger og hans måde at livsrådgive sine klienter på, roser og anbefaler gerne Jens Hallar til alle jeg møder på min vej.

galleri5

Jeg har interviewet https://www.facebook.com/Jens-Hallar-Billedkunstner-Galleri-Hallar-506656219408456/?fref=ts Jens maler non figurativ billeder med farver der rører din sjæl og bevidsthed, han er et geni, når det drejer sig om kunst. Han galleri kunne sikkert betegne sig for at være indgang, porten til en helt andet mere spændende verden end denne. Han verden er arverig, stærk intuitiv og i balance.

 

galleri6

https://www.facebook.com/Jens-Hallar-Billedkunstner-Galleri-Hallar-506656219408456/?fref=ts Jens maler mange størrelser billeder fra 90×90 til 180×200 meter, de er enorme fyldt med kraft og saft! Jens har mange års erfaring siden han var barn har han malet, og det ses tydeligt, er tidligere galleri presse chef på et tidligere galleri på Vesterbro, og kunst er mit hjem.

 

galleri4

 

https://www.facebook.com/Jens-Hallar-Billedkunstner-Galleri-Hallar-506656219408456/?fref=ts De stærke smukke seje cool lokaler ligger i Hellerup, i kælderen på det yndigste sted, Rebekkavej 44, hver mursten er speciel, interiøret er levende, råt og eksklusivt. Lokalet er totaly VIP, med cafebar og kælder varme og sund luft. Stemning er varm, kærlig og ærlig, og den rummer DIG på alle måder, tag et visit ned og besøg Jens, ring først ved interesse. Jens er en anerkendt kunstner og jeg har mange mange fælles venner med ham på de SoMe; han er simpelthen så rar, humoristisk og bevidst mand, og hamrende dygtig, der passer familie og en sød kæreste. Han er værdigfuld da han flytter mennesker på en naturlig måde og bevare integritet, glæden og ikke har hovedet i skyerne men har store egetræsrødder plantet godt på jorden, I like this friend.  

 

jens99

 

For uden at Jens er billed kunstner er han ligeledes intuitiv livsrådgiver, faktisk en del erfaring på dette felt ligeså, han kan træffes på http://www.livsraadgivning.dk eller på jens@livsraadgivning.dk +45 5252- 8585

 

galleri7

Dette ovenstående billed maleri, har jeg fået af https://www.facebook.com/Jens-Hallar-Billedkunstner-Galleri-Hallar-506656219408456/?fref=ts og jeg er fuldstændig vild med det. Jeg har bedt Jens Hallar om at give det til mig når jeg udgiver min bog. https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/

 

 

14484815_1127392324015690_1892399676456321926_n

Min sprøde og cool bog ER forsinket, nyt bagland og updatet og rettet slettet udgave. Og nyt forord I kan stay tuned, følge mig med alle mine nye tiltag i den kommende spændende tid, efterårt bliver sejt på den måde jeg vælger mit liv på, og igen min måde er ikke jeres. https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/ Forlagets navn og samarbejde, må I vente med, har en del top møder den kommende tid, og min mund er lukket! Forlaget kommer til at holde mit event, så de står for management af bog, salg og hele PR delen og foredrag. Har selv lært en del livslektier med at stole på de forkerte, lærte at det handler om konstellationen mellem relationer, kæft jeg har været sønderknust og GIGA skuffet, men sådan er det når man holder på øretævernes holdeplads, og er en del nybegynder, ønsker alle der har krydset min vej det bedste, og takker dem for alt hvad de har lært mig, på både godt og dårlig, for ingen har patent på sandheden ej hellere ikke jeg, eller dem. Tak til hver en’ der har krydset min vej, siden Januar 2016, uden jer var jeg ikke her hvor jeg er i dag. Vi har alle en sjæls personlighedsplan skæbne vi må følge, det respekterer jeg fuldt ud, men rykker mig, for jeg finder mig ikke i pis mere.

 

flytterodkasserfragravtyvene2016

 

Nu er alle loft og kælder- dødsbo-kasser fra min afdøde far, sortereret, meget var affald og gammel indbo, fra da jeg var barn, dæleme mange år siden da, intet fra restauranten eller andet end Italienske bøger, og en stor kasse kuglepenne, og en masse ragelse, kasserne lugtede som fra kælder of loft, rædselsfuld…hahahha hold kæft gravtyvene må have grint deres røv i stykker, ret skod af gravtyvene, men deres karma ikke mit, bæsterne de lever med, at de mener at de 10 kasser “det kan kompenserer hvad de har stjålet fra mig” de er stiklinger af noget grimt og meget ukærligt. Og ejer ingen sjæl, de er døde for mig. Der er alt for ondt hvor de hører til. Men jeg glemmer aldrig. Resten er toldfrit.

 

14193680_1347280165300372_1900042433_n

Jeg har universets lækreste datter over 18, hun har snart kørekort, en læreplads og et fritidsjob I torvehallerne, hun styrer sit liv godt og sundt. Jeg har lært hende alt det jeg kunne, men min mor rolle er stor, og jeg vil være beskyttende og rådgive hende til jeg dør, hun er først lige blevet 18 og i min verden er det tilladt at begå fejl, hormonerne kører og hjernen er ikke helt færdig udviklet, min datter ryger ikke, og har ikke usunde vaner, men man skulle gerne lærer af sine fejl, “ikke sandt ?! Ingen er fejlfri, hellere ikke min datter, men hun er nem og skide klog og dejlig, er helt vild med hende, og passer max på hende, min datter er gerne med i mine beslutninger og der er hun altså mere hardcore end moi. Så bare rolig, jeg tager ikke beslutninger for hende, hun er ski med da. – Tak for alle beskeder og de mange fine VIP invitationer, tager gerne dem alle med kyshånd men må prioriterer og er blevet en del selektiv. Om mht donationer, jeg donere en del, så take it easy, er en enig mor og jeg knokler for min penge, og har den sejeste revisor, så gas ned jeg giver gerne 50-100 kr og gerne til 5 donations foreninger, mere vil jeg ikke, da jeg også via min SKAT betaler som jer til meget andet. Støtter gerne en go sag, men der er ski grænser, så ikke så fornærmet..

 

Kærligst and STAY TUNES Stephanie Star.

 

 

 

 

Følg med på Facebook her!

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top