Stephanie Star, Fashion as Art på BAR25 By Tania Sørhus og Animalistic og Herrernes Magasin By David K

12. august 2016 in Uncategorized

FashionasArt11

Brevkasse Redaktøren på Star@eb.dk har haft den store fornøjelse at møde Fantastiske Arrangør Event director Tania Sørhus  Tania  inviterede til Fashion as Art 2016. Vi Liz Tatto og jeg bliv mødt med en professionel velkomst OG en hjerte varme af den slags der huskes https://www.facebook.com/events/1088257527908766/ Tania Sørhus dannede rammen for årets smukkeste og flotte fashion event ttps://www.facebook.com/tania.sorhus/?fref=ts  kun for  inviteret fashion liste, og jeg havde den fornøjelse at komme med, sikken en stor oplevelse med stærke personligheder, en af dem var Lotus Ladegaard som er freelance journalist som skriver sprøde artikler på http://www.deuxmag.com/ Jeg har tidligere mødt Lotus til Club Award 2016 kanon award. https://www.facebook.com/clubawards/?fref=ts Hvor Frans Verner Lundell tidligere lydmand var med ejer af Awarden 2016 kanon arrangement.

 

FashionasArt1

Rose’ vin kolde små gys af perlende små slurke der blev nydt med en stemning af, I AM! https://www.facebook.com/iamroseofficial/ 

FashionasArt8

Min kære ven Marco Merie, kendt i 10 år, kom også forbi han er ejer og stifter af https://www.facebook.com/GOLD-Professional-Haircare-116970848368155/?fref=ts jeg bruger hans GOLD produkter i mit hår der skal have pleje for meget behandlet hår. Marco er en ildsjæl, han er en godt menneske, han hjælper mnage og har stor succes med hans forretning sammen med dejlige Victor Moreno, 2 smukke personligheder, der ejer første pladsen i DK og udenlands i produkter fra første klasse.

FashionasArt2

BAR25 dæleme en kanon bar af slagsen, den får 5 store stjerner fra mig, deres science fiction afdeling tiltalte mig enorm. Den BAR25 er vild den rummer alle slags følelser og stemninger tag et kig ind denne weekend, I vil ikke fortryde https://www.facebook.com/bar25cph/?fref=ts

FashionasArt10

Louise Hylland skabere og designer af https://www.facebook.com/officialanimalistic/?fref=ts unge sprød designer for fulde hammer, hun er bare en stærk ung dage med kant og stil, hendes kollektion er lige mig, hendes logo er et stærkt tegn, er stolt af at have mødt hende, hun blander stofferne sammen til hotte kreationer, men det skal ses, in dog kontakte Louise Hylland, hun kommer til at sparker bagdel på den store scene. Spændende ung kvinde har efterhånden mødte hende nogle gange, overrasket hver

gang positivt.

FashionasArt3

Der var cool lyd fra Danni Elmo & Daniel Rosenfedlt entertainer og magisk tryllekunstner på høj niveau sammen med Rune klan, alt i alt en smuk stærk oplevelse, ja ski en oplevelse der har fortryllet mig https://www.facebook.com/danielrrosenfeldt/?fref=ts ret cool fyr, han er stor entertainer , som tryller med spille kort på Høj niveau sammen med Rune klan. Hold op en konstellation af stærke personligheder jeg har mødt.

FashionasArt6

David K https://www.facebook.com/HerrernesMagasin/?fref=ts jeg må her uden at skulle fortælle jer beskrive min iver for at rose ham, gud hvor er hans kreationer smukkeste i landet her. Tusinde tak for at dele dine værker sammen resten af Danmark, hold op, hvor er det smukt lavet, waou siger jeg bare, gennemført flot og hele 5 stjerner.

FashionasArt5

Vi er så beriget i Danmark med smukke maskuline mænd på alle fronter, former klasse stil og måder. Mænd tør at være mænd, de viser beundring af dem selv livet og deres interesse for tøj, de er galante, lækre og de dufter himmelsk.

 

FashionasArt4

Her ovenstående billed er fra BAR25 hvor I her kan se 2 sprøde mænd Thomas Morgan, og hot bar tjener, jeg ønsker jer begge en smuk weekend, fyldt med masser af succes på alle de fronter I må ønske det. Her til sidst vil jeg skrive, at jeg er igennem en kæmpe tranformation periode, meden masse spændende der kommer ned i min turban, jeg har fokus på at følge min karriereplan til fulde. Jeg udkommer snart med min bog den er fyldt med masser af erotik og andre sprøde oplevelser, jeg er blevet pjattet med at blogge om skønhed, fashion, forskønnelse, og andre stærke tiltag.

untitled

Brevkasse redaktøren på Ekstra Bladet & Ambassadør for https://www.facebook.com/DermoCosmeticDanmark/?fref=ts siger smuk weekend og husk de damer op på stilletterne og til alle mændene, vi kvinder er stolte af hver enkel af jer der vil jer selv og andre godt. Go KRAMA og hold øje med min nye blog her..

12/8 – 2016 Kærligst Stephanie Star

Følg med på Facebook her!

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top