Stephanie Star, brevkasse redaktør på star@eb.dk hver lørdag på EKSTRA er indgået aftale med Dr.med. Erik Obitz fra www.dermocosmetic.dk tester Neostrata produkter.

9. juli 2016 in Uncategorized

 

NeoStrata-BrighteningCleanser

Brevkasse redaktøren på star@eb.dk http://stephanie-star.dk/ tester i denne weekend, Neo Strata produkter fra http://dermocosmetic.dk/ Kosmetisk hudlægeklinik Dr. med. Erik Obitz og jeg er indgået en aftale, tester og er under livstilsændring, en process jeg glæder mig til, en proces jeg selv har valgt, jeg skifter ikke karakterer eller personlighed JUSTER OG HAR EN DEL UP TUNED FOKUS https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/ tester og fugter peeler og får massage i mit ansigt, som søger blidere og mere eksklusiv behandling, stadig glad for filler og botox, jeg vil ændre lidt og give mig mere viden om hudens muligheder. Jeg har testet skummende sæbefri rensnings cream fra Neostrata,  efterfølgende pensler jeg Bionic Face Serum, alt i mens jeg arbejder på min forretningsplan, jeg kalder det mere handlingsplan, knokler for at blive færdig.

Neostrata-Neck

Triple Firming Neck Cream fra særlig cream til min følsomme og udsatte hals og bryst parti http://dermocosmetic.dk/behandlinger derefter bruger jeg Bionic Face Serum..nøj det strammer godt op.

3-to-watch-skin-active

Matrix Support Dag cremen fra NeoStrata lift and firm, er en fugt givende cream, jeg er hel overværet over dens fugt niveau, og for ældet og solskadet hud, få noterer at jeg er så bleg, jeg passer på min hud, og bruger sun spray produkter fra CopenhagenTan.dk og bruger klart solfakta 30 som minimum.

13221060_10153533708855911_7986524892768845029_n

Brevkasse redaktøren på star@eb.dk er en passioneret entertainer, 1 af mine mange talenter kan I netop dyrke hver lørdag i http://ekstrabladet.dk EKSTRA – med fuld sejl på “den store livstilsændring, jeg er dog stadig med samme karakter og mentalitet og med en gudindekrop alle misunder, jalousi er generelt en tema andre dyrker og jeg skruebrækkeren er bevidst om det, og siger fra, jeg påtales fordi jeg er for flittig og arbejdsom, og bare min tilstedeværelse giver reaktioner, som en rød klud foran en okse/tyr. Janteloven eksisterer ikke i mit liv, jeg tror på at jeg og andre kan hvad de ønsker og hvad der er muligt. Alt efter historie arv og miljø og om at ændre vaner og mønstre. På https://www.facebook.com/StephaniestarTVReality/ sætter JEG målrettet alle sejl ind for at komme i gang trods smerter med at brande mig med stærk managerment aftale, alt det får i mere om, når tid er, min kontakt er enorm  SEJ , HAMRENDE DYGTIG. HAN ER ET STÆRK KENDT ANSIGT, MED  REDAKTION NIVEAU NETVÆRK. Han sparker dælme bagdel. Jeg holder mit ydre lige så stærk som mit indre, jeg er blevet vild med at blogge og jeg gør alt for at holde mig sprød primært indre plan som afspejles i det ydre. Filmer om min træning og mine behandlinger fremover via andre SoMe;  og nye tiltag er på vej, ha en smuk weekend, min står på fysioterapi, udfærdige handlingsplan og tester NeoStrata produkter, og smile mig igennem min succes. Hvem kan jeg kan, hvem vil jeg vil, hvem tør jeg gør.

Tak til Kosmetisk hudlægeklinik http://dermocosmetic.dk/behandlinger Dr.med. Erik Obitz og Wenche Obitz.

Følg med på Facebook her!

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top