Stephanie Star Botox / Vistabel og Azzalure hos Dermocosmetic.dk

10. november 2016 in Ambassadør / Skønhed

2017-dermocosmetic-klinik-koebenhavn-komposition-2015-03-15-vz2

10. November 2016 Kommende forfatter og skuespiller 2017 w.facebook.com/StephaniestarTVReality/ Så er det Mortens aften, og jeg har opgaver hjemme der skal løses, haft en go dag, og jeg er glad og tilfreds, jeg har frosset og frosset, ja det fylder meget hos en Sicilianer, næppe en forbrydelse, kun en konstatering. Jeg har højhalset strikbluse på, jeg er varm klædt på, men har altid tid og varme – fra hjertet, til flirt og smil – Altid, jeg er en begejstret sjæl og det ved de af jer der kender mig, længere er den ikke.  www.facebook.com/StephaniestarTVReality/

Mange spørger mig, hvad får du lavet af forskønnelse, så jeg beskriver det lige igen, jeg får hver 3. måned botox i pande regionen, det gør jeg for jeg har en del modne linjer jeg IKKE VIL LEVE MED. Her er sådan klinikken gør : dermocosmetic.dk/behandlinger/botox-og-restylane-metoder 

10846105_10152504647100911_2222169512576081321_n

Mine behandlinger kan I læse om her på dette link dermocosmetic.dk/behandlinger/botox-restylane-produkter jeg har en tendens til at trække en del på min mimik, så derfor får jeg en del også ovenpå øjenlågene. Jeg får også en del skinbooster, nøj jeg føler mig så sund at kigge på, dermocosmetic.dk/behandlinger/restylane-vital gennemfugtet og mega elastisk, det er næppe en forbrydelse.

 

14484815_1127392324015690_1892399676456321926_n

Kan li at få genskabt mit ansigts volumen, mine pony klager næppe men jeg kan lide at se sundt og have fyldige kinder, som sagt mine behandlinger virker max 3 måned, jeg har lige indspillet flere scener til en dansk tv serie, hold op, jeg fik ros for at være så sublim i linjerne, kroppen er gudinde smuk men ansigtet hos mig, kan jeg li at forskønne  dermocosmetic.dk/behandlinger/restylane-behandling

 

12336366_1007603785949654_399763530_n

Julen nærmer sig, og jeg har en del nyt på programmet, forholder mig frisk at se på og, kommer til at blogge og afslører og bryde tavsheden snart lidt efter lidt, så imens jeg har smerter efter  bilulykken, imens jeg fryser, imens jeg plejer familien, imens jeg genoptræner så får jeg altså også mine forskønnelser for det er efter mit temperament, og min personlighed, jeg kan lide at se ud som jeg FØLER MIG! ER PJATTET MED AT FLIRTE, så jeg har selvfølgelig også styr på at mine øjne tiltaler mig som jeg tiltaler det modsat køn, men også ved at fremstå mere sundt og fyldig øje og ansigt udtryk. dermocosmetic.dk/behandlinger/rynker-ved-oejnene.

 

Forfatteren, Foredragsholderen, Tv Personlighed, Skuespilleren, ønsker jer alle en kanon hyggelig Mortens aften. Pas på jer selv og hinanden.

Kærligst #ER  www.facebook.com/StephaniestarTVReality/

Stephanie Star i øvrig, hvis I skal ind og få et møde, I kan spørge om alt, inde på klinikken, så hils fra mig dermocosmetic.dk/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Følg med på Facebook her!

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top