Stephanie star, 50 år Ilter Italiensk temperament med engageret DRIVE, og attitude..man enten elsker eller hader, træning trods smerter.

21. januar 2017 in Uncategorized

201616_10151054102425911_990319429_o

Kære bloggen så er det lørdag den 21 Januar 2017, tillykke til Ida, og jeg er på vej til optagelser, inden skal I ikke snydes for et hyl fra mig, jeg er en fuldblods Italiener der trods smerter, er glad for at jeg er motiveret til at træne de omliggende musklers for at styrke sind og ikke kun krop, for det hele hænger jo sammen som vi ved. I kan følge mig på https://www.instagram.com/stephaniestar9/

 

10349955_751947771560149_7381415683483807167_n

Som I kan læse i de kulørte blade, optager jeg en del for tiden, det er stadig hemmeligt, men jeg er blevet tilknyttet en PR Agent Sarah fra http://www.nordicpr.dk/ og har skabt eget tv koncept og tema, det er meget ilters underhodlende og meget Italiensk, begge mine forældre kommer fra Napoli, min daddy cool er gået bort, og han mindes også i tv produktionene, stay tuned……Min mor bor stadige i Italien, OG JA HUN ER 100 italiener, for pokker da! I kan følge mig på https://www.instagram.com/stephaniestar9/

12348509_1007229709320395_1126272567_n

50 år fylder jeg i år, I kan følge mig på https://www.instagram.com/stephaniestar9/ og det er benhårdt at passe på sit “ydre” som gerne skal passe med mit inde, mange dømmer, hvilket jeg er ok med, jeg har nemlig kun 1 ting at pånå og det er at forblive sund i tanke, krop og sind, se’ derfor har jeg ikke success med pengeflod, næ jeg har andre værdier der rykker hos mig, og det er min personlige udvikling, jeg har så meget på sinde og laver små blog når det passer ind, tak for I følger med. Men jeg er ret stolt af min trænet krop, jeg elsker at lave presse billeder edr fortæller en historie, her som ovenstående billed, som er lavet af www.covermodel.dk taget af presse fotograf Janus Nielsen.

Fysioterapeut2017

Ovenstående billed er af min glade dreng, jeg kalder ham for søn, det er en lang historie men den er positiv, humoristisk og han har hjulpet mig en del med at bygge min krop op. Tak til Martin Mouritzen, fys.med.

 

Tonnystripp

Ovenstående billed er af min ven Tonni, tak for i dag skide sjovt. Træning for mig er mange ting, ikke kun at komme i form og blive stærk, det er også det sociale, jeg savner min veninde, så jeg træner med mine drenge venner gennem 5 års venskab, ja I hører rigtigt jeg har trænet samme center i 5 år.

 

1429040530-f5955e4efc11e19c605a2a65833201bc-1366x1707

Hjerne booster, hjerne mad, og er ved at sparer sammen med til slow juicer, JA I hørte rigtigt, sparer sammen, jeg går ikke tigger gang, men har fået ødelagt min økonomi efter min bil ulykke, det har givet mange gener til at kunne arbejde på fuldtid, hører i krogene at nogen tror at jeg udnytter, wrong!!! Jeg er bare flad, men når jeg så har , – “giver jeg min bare røv væk” spørg bare mine tætte…Jeg har http://hjerneeksperten.dk/ der motiverer mig og inspirere mig til viden omkring essentiel kost og vitaminer, men hvad nytter al den viden hvis vores tarme ikke er optimal, ?? Jo se I jeg spiser rå med skræl Jordskokker, masser af Zink Citrate, B- Komplex og Omega, D3 og Boron, samt andet så som gurkemeje med støt peber og masser af brokolli med stilk og advokador, masser af roer alt der er lavet i naturen…..og masser af go musik og ordentlig kost, de damer og herre, masser af go elskov og kærlige knusser hjælper også en masse på sindet…

13886921_10153706811165911_2995683465457642158_n

Træner for at blive stærk, for jeg er noget svag i musklerne, efter ulykken, jeg har daglige kroniske smerter, og jeg har lært at bevarer mit sunde fornuft og tænke i positive tanker, ellers havde jeg siddet inde i dag, for vredes udbrud, kan lyde bitter men jeg er blevet kørt ned gående af en billist, der kører stadig sag er så rasende på ham, men jeg må jo videre…..har et iltert temperament og jeg er glad for at tanker er toldfri, det gælder også omkring politik og race, så det er ikke fordi jeg ikke vil blande mig i samfundet, jeg følger mine egne og en klog politikers kloge ord, så jeg er neutral,

 

13901443_1078205198934403_1559890524511956164_n

3 Februar 2017, skal jeg i Imperial give stafetten videre, vandt årets bedste bryster, det har været en go oplevelse og EN GO PRIS AT FÅ, jeg takker alle, sikke en rejse jeg har været igennem, ” fra  Singleliv, til Aller tidens Blondine, til Gitte Talks, og Dr3 Spørg mig om ALT, til Rod I Køkkenet. Her ser I min gode ven kendis frisør der styler mit hår tjek ham ud han er stylist for mange skuespiller http://nordicbeauty.dk/ . Har gang i nye optagelser men de er mine så alt kan ske, har et godt team bag mig, så STAY TUNED! ….Tak til juryen, for prisen sidste år…..brysterne fejler ikke noget og de er stadige tunge, bløde, og i topform….Tak til min overlæge i kirurgi Jørgen Hesselfeldt.

 

Stephaniestarkalender20152

Jeg inspirerer og har en del booking foredrags bureauer der viser interesse for at jeg kommer og inspirerer med foredrag, jeg er frisk og klar, jeg vil fortælle om mine gener, krop, kost, og at bevarer den personlig udvikling, trods dom og bedømmelser af mig som person, fordomme og jantelov, de går godt i spænd, i det ellers smukke danske smukke land. Jeg har en hyldest til alle de smukke fitness trænings mænd og kvinde i mit Lygten Fitness World center, hvor er I smukke, og jeg kommenterer gerne med “POSITIV FLIRT, UDEN LIR, se jeg er en Italiensk kvinde der godt kan at rose andre, kan I, eller fylder jeres daglige øjne muskel bevægelse i en “rulle Marie øjne….tag jer sammen og ikke peg, for mange burde motionere eller ændre vaner eller kost, alle har noget på ikke perfekt kontoen. Men hvad er perfekt og uden fejl ???

10917146_10152550430450911_7937430266768225242_o

I dag Lørdag den 21, holder stadig min speciel kur, med at rense lever, galde og nyrerne, jeg motioner, og tænker gode tanker, jeg arbejder med at komme i gang og gå efter mine drømme, for det er sååååå tilladt i min verden, og jeg har den kommende tid en del tv fokus på alt der er “Over the top, meget Italiensk, store armbevægelser og en masse ego, for ikke at forglemme den positive flirt med kvinder og mænd uden lir, men at det skal flytte og rykke grænser , I kommer til at lærer mig bedre at kende, og jeg vil sikkert ikke kunne lides af nogle stykker, men det er ok, for det er ikke alle jeg kan lide, men jeg har ikke tiden til at MALURTE, min tid bruges bæredygtigt og positivt, for KARMA IS A BICTH….

 

Pas på jer og hinanden, kærlighed til foldet, og døm for pokker ikke alt og alle, I er ski selv fyldt med fejl og mangler, jeg gav mine sidst 20 kroner til en hjemmeløs, her i dag, for jeg har selv boet på gaden og kender til at ingenting at have/eje og at være for stolt til at spørge om hjælp, dette er IKKE TILFÆLDE MERE…Jeg ejer næppe millioner, men jeg er indre rig, jeg får tit kroner beløb tilbud for et knald, nej tak ellers var jeg blevet Billioner for længe siden eller havde flirtet mig rig, jeg er fri som fuglen, pt og ønsker mig en kærlig ærlig og dejlig lækker mand, men ikke for alt i verden, for jeg går gerne på kompromi, er en kvinde med ganle dyder og ER gammel davs på mange måder, men jeg elsker elskov med min partner og en god morgen sex. Kvinde kend din krop og væsen, personlighed grænser og dyder…

 

Kærligst jeres Stephanie Star I kan følge mig på, www.instagram.com/stephaniestar9/

 

 

 

Følg med på Facebook her!

Share This Post

Se også

Ingen Kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top